Starbucks създаде здравословни предложения за менюто си в БългарияStarbucks

Starbucks създаде здравословни предложения за менюто си в БългарияStarbucks
Гласувайте за статията

Starbucks изненадва почитателите на здравословните храни с няколко нови и интересни предложения към родните ни кафенета от веригата.

И от скоро у нас, веригата от споменатия бранд предлага няколко нови и интересни предложения. Те са по-здравословни и са изненада за почитателите на световната верига , това включва плодово смути с ананас и манго, десерт с чия и маракуя, както и кроасан с риба тон и сирене.

Можем да споменем и името на дамата, съчетала и предложила това меню на гостите на Starbucks и тя е Силвена Роу. Новите предложения са о-здравословни, балансирани и могат да привлекат още нови клиенти, които досега не са били фенове на бранда, поради славата му на не толкова здравословни продукти за хапване, които се предлагат.

Любопитно и доста благородно е, че веригата ще подпомогне „Русаля“ – организацията, която е създала и управлява частното училище за изкуства и занаяти за социално слаби деца във великотърновското село Русаля, коментират и от светското издание „Жената днес“.

И ние се присъединяваме към популяризиране на идеята и изразяваме позитивната си нагласа за тази социална инициатива на марката Starbucks у нас и също и за полезните нови ястия на кафето, което е достатъчно известно у на си по света. и не крием, че ще се изкушим да опитаме едно смути или солен кроасан от описаните по-горе предложения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар