След 4 години: Росен Петров заряза младата си годеница заради друга жена! (виж тук)

0

Росен Петров заряза Карина заради нова любов!

Бившият депутат, сценарист и настоящ водещ на „Операция История” по България Он Еър Росен Петров е изоставил годеницата си Карина Видолова, твърди вестник „Уикенд”.

Росен Петров
Росен Петров хлътна по друга, натири Карина

20 години по-младата от него журналистка и пиар специалистка и някогашната дясна ръка на Слави Трифонов имаха връзка в продължение на 4 години. Въпреки разликата във възрастта им, двамата имаха хармонична връзка.

Бившият политик от „България без цензура” дори бе предложил брак на Карина. Точно когато всички около тях очаквали да ги поканят на сватба, те се разделили.

Според запознати, раздялата им била инициирана от Росен, който имал нова любов. Карина приела решението му и те се разделили без обичайните за такива ситуации драми.

Петров засега не искал да разкрива нито за раздялата им, нито за новата се връзка. Единственото, което е известно за жената до него е, че не е публична личност.

Припомняме, че Росен Петров и Карина изглеждаха безкрайно влюбени и родени един за друг. Въпреки разликата в годините им, която е в значителна полза за водещия, двамата даваха вид на неразделни.

Явно новата на Петров е наистина специална жена, тъй като той никога не се е водил женкар и не се е славил със слаби ангели. Тепърва ще видим как ще се развият отношенията му с новата изгора и дали няма да съжалява, че е отсвирил Карина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.