Майката на Луиза Григорова разцъфна покрай младото си гадже! (виж тук)

Майката на Луиза Григорова разцъфна покрай младото си гадже! (виж тук)
Гласувайте за статията

Майката на Луиза Григорова разцъфна покрай младото си гадже!

Преди близо година родителката на Луиза Григорова – модната шефка Ивет Григорова, се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. С който очевидно не можеха да мелят заедно от доста време насам.

Луиза Григорова

Майката на Луиза Григорова цъфти до новия си

Майката на актрисата обаче Луиза Григорова не си губи времето и бързо намери нова тръпка в лицето на бизнесмена Атанас Минев. Той е с няколко години по-млад от блондинката, но разликата във възрастта им не е фрапираща, пише вестник „Уикенд“

Откакто е с Наско, Ивет сияе от щастие и видимо се е подмладила. Запознати твърдят, че тя редовно се подлага на различни разкрасяващи процедури, за да поддържа лицето си свежо, а тялото – стегнато.

„Разбира се, любовта също й помага да бъде в перфектна форма”, коментират близки до модната шефка.

Досущ като нея, щерка й Луиза Григорова цъфти от щастие, но до законния си съпруг Мартин Макариев. Знаем, че двамата се запознаха още докато той беше сериозно обвързан с друга, а актрисата се водеше трети човек във връзката.

Явно обаче двамата са били определени един за друг, тъй като режисьорът не след дълго избра Луиза и се раздели с половинката си заради нея. Двамата с Григорова вдигнаха сватба, а това, което им липсва сега, е само едно общо бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар