Скандал: Джийсън Брад Люис изригна срещу сина на Георги Първанов! (виж тук)

Скандал: Джийсън Брад Люис изригна срещу сина на Георги Първанов! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис побесня заради сина на Първанов!

Риалити звездата Джийсън Брад Люис, известен с участията си в Х Фактор и Биг Брадър, захапа сина на бившия президент Георги Първанов – Ивайло.

Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис скочи срещу сина на Първанов

Причината е материал на Би Ти Ви, според който 27-годишният младеж е закупил хотел за 8 милиона лева. Ето какво гласи постът на Джийсън:

,,27 годишния Ивайло Първанов – син на Георги Първанов, си купи спа хотел на стойност 8 милиона лева. Това е с парите от вашите данъци скъпи трудоспособни българи. Ходете на работа да се бъхтите като пълни идиоти, плащайте 5-торен ток, наеми, ТЕЦ, винетки, застраховки и сие…

Ето до какво водят вашите окови от 9 до 5 заточени в офис, безгласни карти… опитвайки се да живеете някакъв опакован в розова панделка – мизерен живот, под прага на бедността.

Вулгария е един учебник по това как трябва и как може да се крадат пари – законно! Заслужавате съдбата си на беден, пречупен народ който рано или късно ще го застигне пенсия! Ако сега живеете горе-долу добре… ще видите когато тя дойде на вратата ви!

Ще ровите по кофите както възрастните хора, които питах защо ровят „Ами как да не ровя, че с тая пенсия живее ли се?“. Само, че тогава се сърдете на себе си, не на сина на президента Първанов.

Сърдете се на себе си, че сте допуснали така да изтече в сифона животецът ви. Когато си върнете лентата ще е прекалено късно „тцтц, храних, поих и купувах апартаменти на тез, дет тряше да им махна каските!“

Гледайте видеото от БТВ и вижте за каква подигравателна арогантност става въпрос! Без думи съм! RIP БЪЛГАРИЯ!“, изригна в мрежата Джийсън Брад Люис.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар