Бомба: След провала с Папи Ханс, Тита подви опашка! (върна се при гаджето си)

Бомба: След провала с Папи Ханс, Тита подви опашка! (върна се при гаджето си)
Гласувайте за статията

След провала с Папи Ханс, Тита се върна при гаджето си!

След като три месеца Тита и гаджето й Викторио криеха раздялата си, тези дни двамата са решили да си дадат шанс, да си простят и да опитат отново да бъдат заедно, пише сайтът HotArena.

Тита

Папи Ханс не отвърна на мераците на Тита

Разлъката е настъпила още през февруари и съвпада с началото на имитаторското музикално шоу „Като две капки вода“. Викторио научил, че Христина Христова, както е истинското име на изпълнителката, точи лиги по Папи Ханс. И всячески му се натискала и правила опити да го сваля.

Тогава момчето без да се замисли сложило край на 2-годишната връзка, която с Тита градили, докато тя взела да се отчуждава.

Протежето на Криско наистина имало мераци към Папи Ханс, но след авантюрата му с Дара той си е поставил ясна цел – да бъде само с богати жени, които да го издържат.

Тита все още разчитала на родителите си и някак си не попадала в таргета на Папи. В крайна сметка певицата от Силистра си подвила опашката и се завърнала при Викторио. А той взел, че я приел обратно.

Пък и младежът бил доста добра партия, която не е за изпускане – хем добре изглеждащ, хем от заможно потекло. Очевидно на младата чаровница й е дошъл акълът, но ще видим дали Викторио няма да й го върне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар