Не е за вярване: Васил Бинев отказа брак на половинката си Силвия Лулчева! (виж тук)

Не е за вярване: Васил Бинев отказа брак на половинката си Силвия Лулчева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Васил Бинев не иска брак с чаровната Силвия Лулчева!

Васил Бинев, който играе Иво Фотев в сериала „Откраднат живот”, и Силвия Лулчева са заедно от близо 20 години. Славят се като една от най-стабилните и хармонични двойки в артистичните среди, но така и не се решават да сключат брак.

Васил Бинев

Васил Бинев и Силвия Лулчева едва ли ще се оженят някога

Дори след като стават родители. Когато Силвия забременяла с дъщеря им Елица, идеята за сватба била най-актуална. Тогава младите актьори живеели на квартира. Спели на един матрак, който трябвало да уплътнят отдолу със сакове, за да им е по-удобно. И все пак били щастливи и влюбени.

Дъщеря им Елица е искано и чакано дете. Баща й я сънувал преди да се роди. Сънувал и името й. И все пак със Силвия потърсили за мнения колежката си Мария Русалиева. Дали й списък с имена, а Елица написали последно.

Актрисата смятала кое име е подходящо, но всички се оказвали несполучлив избор. Обадила се на Силвия и Васил и споделила, че само името Елица ставало, но пък като виждала, че са го написали последно…

И тогава таткото разказал историята. Мария веднага отвърнала, че трябва да кръстят дъщеря си Елица.

В семейството на Силвия Лулчева и Васил Бинев, които са едни от най-известните гласове в дублажа, никога не е имало скандали. Дори не са си повишавали тон.

Силвия Лулчева всичко си казвала. Мъжът й пък напротив – „наказвал” с мълчание. Можел да се сърди един-два дни, докато половинката му сама не се сети за причината.

Силвия също мълчала и чакала да му мине. Накрая, както винаги, сключвали примирие. Може би затова и са все още заедно толкова години.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар