Шок: Люси Дяковска не е спирала да страда за Камелия! (още за драмата)

Шок: Люси Дяковска не е спирала да страда за Камелия! (още за драмата)
Гласувайте за статията

Люси Дяковска още не може да преодолее Камелия Веселинова!

Пет години след като бе изоставена от приятелката си Камелия, Люси Дяковска още не може да преодолее болката от раздялата. В това са убедени и близките до нея хора, които я познават отлично.

Люси Дяковска

Люси Дяковска явно още има чувства към Камелия

Люси вече е категорично отказва да говори за личния си живот не само публично, но и пред приятели. И сякаш е затворила сърцето си за любовта.

„Не съм влюбена и от много време не съм се влюбвала“, отсича певицата, бързайки да смени темата на разговора.

Истината е, че Люси Дяковска не е имала друга сериозна връзка след Камелия Веселинова. И до ден днешен близките й не смеят да споменават името на бившата й приятелка. Нито пък това на естрадната прима Йорданка Христова, с чиято дъщеря Камелия изневери на Дяковска.

Въпреки жестокия удар Люси проявява истинско благородство и оставя на Камелия двете заведения, без да иска и стотинка. Единствено продават апартамента, който били купили заедно, и си разделят парите.

Палавата Камелия обаче не успява сама да менажира заведенията и не след дълго те хлопват кепенци. След като официализира връзката си с Ивана, двете отварят свое кафене в центъра на София. Днес и това заведение е в историята, пише вестник „Галерия“.

Отскоро Камелия е управител на луксозен център за красота. Връзката й с дъщерята на Йорданка Христова все още продължава, макар че през годините двете няколко пъти се събираха и разделяха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар