Бербатов явно се скара с добрите обноски!Димитър Бербатов

се нареди сред звездите, които имат отношение към околната среда. Футболната легенда вече се придвижва с електрическа тротинетка. За да пази софийския въздух чист, това видяха фотографите на вестник „Ретро“. [caption id="attachment_424918" align="alignright" width="300"]Бербатов Бербатов демострира лошо поведение[/caption] Доскоро Митко хвърчеше из столичните булеварди с ултралуксозното си бентли за половин милион лева. С топвозилото той се сдоби преди 5 години. А скъпата придобивка му подсигури място в списъка с едва 50 европейци, които имат удоволствието да шофират подобен клас автомобил.

Откакто обаче Бербатов, жена му Елена и двете им щерки са новодомци и обитават апартамент в баровска кооперация на столичната улица „Оборище“, футболистът предпочитал да държи возилото в гаража. И на кратки разстояние се придвижва със скутер.

За справка – електрическите тротинетки за възрастни също не са никак евтини. В зависимост от мощността и марката някои модели достигат до 5-6 хиляди лева – суми, с които средностатистическият българин обикновено си купува кола втора ръка. Подобни на тротинетката на Димитър имали и двете му дъщери, а тримата често можели да бъдат забелязани да се състезават с тях в съседния до жилището им парк. Майката на двете щерки на Бербо обаче почти винаги отсъствала от семейните разходки. Явно Елена има тайни от обществото занимания, които ангажират голяма част от времето й. Защото дори не смогвала да готви домашна храна на мъжа си и децата си. Редовно Димитър закусвал и обядвал в заведението, намиращо се под дома му, най-често в компанията на самия себе си. Въпреки че футболистът умишлено слагал слънчеви очила, винаги се намирали случайни минувачи, които го разпознавали, искали автографи и снимки.

Отегченият от славата си Бербатов нетипично за себе си е започнал да демонстрира лоши обноски, като дори не благоволи да стане от стола, за да се ръкува с две възрастни дами, пожелали да го поздравят, видяха още фотографите на „Ретро“.

Звездата не се смути и продължи лакомо да яде порцията си в полулегнало положение, с качени върху стол крака – в разрез с всякакво възпитание.