Камен Донев разярен: Зрители го оприличиха на… Шишо Бакшишо! (виж тук)

Камен Донев разярен: Зрители го оприличиха на… Шишо Бакшишо! (виж тук)
Гласувайте за статията

Камен Донев беснее, че го сравняват с култовия идиот Шишо Бакшишо!

Известният режисьор и актьор Камен Донев напоследък е качил килограми в областта на корема и е заприличал на хумористичния герой от „Шоуто на Слави” Шишо Бакшишо.

Камен Донев

Сравниха режисьора Камен Донев с култовия идиот Шишо Бакшишо, как ли ще реагира той?!

Артистът привлече вниманието на зрителите с наедрялото си телосложение и прилича досущ на персонажа от шоуто на Слави Трифонов.

Образът на закръгления таксиметров шофьор, станал популярен със забавните си лафове, се играе от Краси Радков. А скечовете с него са любими на аудиторията, пише вестник „Уикенд“.

„Онзи ден си пуснах шоуто и какво да видя… За миг си помислих, че Камен Донев гостува на Слави, а това бил Краси Радков в роля! Като близнаци са!”, разказва през смях почитател на предаването.

Напоследък режисьорът наистина е налял снага и то доста. А като прибавим и емблематичните му мустаци, приликата с Шишо Бакшишо става очевидна.

Въпреки това обаче, сравнението с Шишо безспорно е обида за интелектуалеца, който е склонен да се пали и за далеч по-безобидни неща. Затова и се очаква реакцията му да бъде като буря, а и нищо чудно да изригне с трето отворено писмо.

Така, както направи преди броени седмици и насоли хейтърите в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Камен Донев разярен: Зрители го оприличиха на… Шишо Бакшишо! (виж тук)”

  1. D.Ts

    апр. 29. 2019

    Липсва му…секс!

Добавете коментар