Иван Христов и Ирина Тенчева избягаха! (Виж къде заминаха)

Иван Христов и Ирина Тенчева избягаха! (Виж къде заминаха)
Гласувайте за статията

Иван Христов и Ирина Тенчева оставиха прашната София зад гърба си!

Иван Христов и Ирина Тенчева избягаха. Семейството се отдаде на романтична ваканция. Те, заедно с децата отпрашиха за морето, като се заканиха да забравят напълно дори и мобилните си телефони.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева и Иван Христов избягаха

С това се похвали самата Ирина Тенчева в профила си в социалната мрежата.

Новоизлюпената ресторантьорка и бивша водеща сподели и свои малки разкрасителни хитринки на последователките си.

Ето какво написа половинката на продуцента:

„Днес е първият ден от великденската ни почивка, която у дома чакаме от толкова време! С годините времето за истински релакс става все по-малко.

И то не само заради ангажиментите към деца, близки, битовизми и работа, но и заради навика да си разнасяме тревожността, свързана с тях навсякъде с нас.

Багажът в ума ми тежи най-много. Преди ваканция се опитвам да превключа на vacation mode максимално рано, разтоварвайки колкото мога от главата и тялото си.

Станах с изгрева; Поседях 30 минути със затворени очи, фокусирайки се върху дишането си (жадувам за тази тишина!); Пих детоксикираща отвара от магданоз и шипки (до вечерта ще съм само на нея и вода)…

Ексфолирах кожата си с помощта на моя beauty set oт @braun.bulgaria (лекотата на гладкото дишащо тяло върши чудеса и с ума, поне при мен). И съм готова за няколко дни живот без план!

Това желая и на вас!“, написа Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар