Мариела Нордел: Политиците ни са бандити без сърца! (Ето как ги попиля)

Мариела Нордел: Политиците ни са бандити без сърца! (Ето как ги попиля)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел изригна с неочакван пост за убития Васил Илиев и политиците ни!

Кулинарката Мариела Нордел показа, че умее не само да върти тиганите и да приготвя засукани гозби. Устатата брадърка разтърси с поста си за убития Васил Илиев.

Мариела Нордел

Мариела Нордел насоли политиците

Тя не забрави да насоли и политиците ни, които определи на бандити без сърца и празни души.

Ето как изригна Мариела Нордел в мрежата. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Точно преди 24 години на този ден бе убит Васил Илиев, един от основоположниците на организираната престъпност в България.

Днес 24 години по-късно си спомням за онези времена и се замислям върху това, че ако тогава някой ми бе казал, че един ден така наречените мутри ще изчезнат, а най-голямата организирана престъпна група ще е държавата, аз щях да се засмея и никога нямаше да повярвам!

Онези хора, от онова време имаха сърца, имаха достойнство, макар и хора извън закона те имаха някакъв морал, който не им позволяваше да посегнат на дете или на човешко същество в неравностойно положение, те “въртяха” незаконен бизнес, но харчеха парите си в България.

Те бяха наясно с цената, която трябваше да плащат и не се страхуваха от това!

Днешната организирана престъпност, политическия елит, няма достойнство, няма морал и биха откраднали на куция бастуна ако могат да изкарат някой дребен лев.

Те гонят децата ни в чужбина, въртят законен, незаконен бизнес, тровят ни, лъжат ни, рекетират бизнеса, ограбват данъчната, социалната, здравната системи и изнасят всичко навън, като пред народа се презентират, като чиновници с по два костюма от завод “Брилянт”, които никога през живота си не са помирисвали Моет Шандон, не са вкусвали Блек Ангъс и не са пушили Монтекристо!!!

Днешната организирана престъпност, политиците, са най-наказаните души раждали се на тази земя! Те крадат, но няма къде и кога да изхарчат откраднатото! Те са бандити, но нямат сърца за да бъдат истински!

Те имат много власт, но са лишени от чуства и емоции! Те са едни заблудени и празни души, а празната душа е “бич Божи”!

Ако си се родил мишка, няма как да умреш, като лъв!!!“, сподели поста на Георги Величков Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар