Ани Салич на успокоителни след загубата на баща си!Най-драматичният момент в живота на Ани Салич

не е скандалната раздяла с дългогодишния й съпруг Бранко Салич, а загубата на баща й. За неговата смърт не знаят дори колегите на новинарката в Нова телевизия. Тъй като тя не желаела да се връща към печалната случка. [caption id="attachment_424978" align="alignright" width="300"]Ани Салич Водещата Ани Салич едва не рухнала тотално[/caption] След тежко боледуване таткото на Ани – Атанас, издъхнал буквално в ръцете й. В последните му мигове тя било неотлъчно до него. И пожелала да държи ръката му до самия му край. Въпреки че проявила кураж и останала на себе си в тежкия момент, часове след това журналистката рухнала.

Това бил първият път, когато си позволила да посегне към успокоителните. За да има сили да организира погребението и да бъде опора на внезапно овдовялата си майка Златка.

Ани и до днес тъжала по баща си, особено по празници, а най-много съжалявала, че той не могъл да види порасналите си внуци – сина й Лазар и дъщеря й Хана. За сметка на това пък децата й боготворели баба си, която ги отгледала от пеленачета. Защото Салич твърде бързо прекъснала и двете си майчинства, за да не й изстине мястото в тв ефира. И до ден днешен водещата на новините по Нова телевизия споделя един дом със своята родителка, която продължава да й помага в отглеждането на ученичката Хана. Пенсионерката Златка напълно загърбила дома и живота си в родния Благоевград, откъдето е фамилията на журналистката, за да дойде при нея в София.

Това решение обаче се оказало мъдро, тъй като неотдавна майката на Ани получила сериозни здравословни оплаквания. И именно фактът, че е в столицата, спомогнал щерка й бързо да задейства връзките си в софийската Трета градска болница. Където Златка се подложила на сърдечна операция.

По препоръки на докторите след интервенцията новинарката пратила родителката си във възстановителен център в Банкя. Където пациентите със сърдечни проблеми получавали постклинично лечение. За пореден път Салич не могла да разчита на своя брат Антон, с когото от години са ту във война, ту в добри отношения, пише Ретро.

Най-дългият им конфликт се проточи повече от 11 години. А причината беше, че братът на Ани бе забъркан в криминален скандал заради нелегално преминаване на границата.

След дългогодишен гастрол в Щатите през 2005 г. Антон се опита да премине инкогнито с тир от Македония в България и бе сгащен от полицията.