Сладур: Вижте порасналия внук на Бойко Борисов! (още подробности)

Сладур: Вижте порасналия внук на Бойко Борисов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ето го порасналият внук на Бойко Борисов!

Първородният внук на Бойко Борисов продължава да бъде звезда в интернет, въпреки че дядо му в последната една година е пестелив на техни общи снимки.

Борисов

Внукът на Бойко Борисов се прости с къдриците, вече е голям

Малкият Бойко е вече пораснало момче и отскоро се радва на чисто нова прическа, пише „Ретро“. 3-годишният наследник на премиера се е разделил с бебешките си къдрици и вече е късо подстриган като млад джентълмен.

До втория си рожден ден внукът на Борисов бе с дълга чуплива коса. Но по негово желание и с одобрението на мама Венета променили стайлинга му.

Въпреки това приликата с дядо му, когато е бил невръстно дете, продължава да съществува и да поразява пенсионерите в Банкя. Пред чиито очи е израснал министър-председателят.

На 31 януари тази година Бойко – младши отпразнува своя трети рожден ден. Голямата промяна в ежедневието му е появата на неговото по-малко братче Иван. Което през идния юли ще навърши 1 годинка.

Премиерът все още не е запознал официално многохилядните си последователи в социалните мрежи с внук №2. Но и него обгрижвал със същата обич и внимание.

Бойко – младши никак не ревнувал от присъствието на бебето у дома, а тъкмо обратното – чувствал се горд батко и нямал търпение братчето му да порасне, за да играят заедно.

Сега в детските забавления му партнирали майка му Венета, баща му Иван и братовчедите му – близнаците Красимир и Борис – внуци на сестрата на лидера на ГЕРБ – д-р Красимира Иванова.

Най-любими обаче си оставали игрите с дядо му, с когото заедно тренирали, играели футбол и карти. Бойко-младши се увличал и по технологиите и работел по-добре от всеки възрастен със смартфоните и таблетите.

По това в семейството на премиера предричали, че го очаква светло бъдеще в точните науки. Още с раждането му пък астролозите изчислиха, че според датата, на която се появи, би могъл да намери реализация в сферата на науката, политиката, медиите. Както и астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар