Бременната Йоанна Драгнева показа наедрялото коремче! (виж как сияе бившата на Ненчо Балабанов)

Бременната Йоанна Драгнева показа наедрялото коремче! (виж как сияе бившата на Ненчо Балабанов)
Гласувайте за статията

Йоанна Драгнева показа наедрялото си коремче!

Преди няколко часа най-сетне водещата на БНТ2 и общинска съветничка в София Йоанна Драгнева показа бременното си коремче. От няколко седмици се шушука, че тя чака своето първо дете и днес бившата на Ненчо Балабанов потвърди радостната вест.

Йоанна Драгнева

Йоанна Драгнева и Миро чакат първото си дете

Драгнева е бременна от приятеля си Миро Димитров, който е водещ в БНТ1, а преди това е бил част от екипа на Гала. Както и актьор от сериала „София Ден и Нощ“.

Драгнева бе „на косъм“ да се врече на Ненчо Балабанов, но в крайна сметка тяхната връзка не издържа. Те на няколко пъти се събираха и разделяха, но накрая всеки пое по свой път.

След като известно време Драгнева остана сама, тя намери любовта в лицето на Димитров, с който в момента живее без брак. Двамата вече са съобщили радостната новина на родителите си, защото Драгнева пусна снимки от родния град на любимия си Русе.

Мирослав е роден на 21 август 1979 г. в красивия български град. Преминава през академичната школовка в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, след това работи в предаването „На кафе с Гала“, „Стани богат“ , после избира бизнеса в лицето на софтуерна компания.

И така до момента в който не се появява в реалити формата „София ден и нощ“. Сякаш след този момент живота на Миро се преобръща на 180 градуса, пише hotnews.bg.

В началото на август миналата година получава предложение да води страхотното туристическо предаване по БНТ 1 – Туризъм БГ. А в края на същия месец една случайна среща го прави част от актьорския състав на романтична комедия „Връзкология“, която все още не е излязла по екраните.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар