Стойко Сакалиев в ступор: Не може да повярва, че това е истина! (виж тук)

Стойко Сакалиев в ступор: Не може да повярва, че това е истина! (виж тук)
Гласувайте за статията

Стойко Сакалиев не могъл да повярва на очите си, още помни случката!

Преди месец футболната звезда от близкото минало Стойко Сакалиев навърши 40 години. Както вече писахме, той реши тази година да изневери на традицията с бурните купони и датата 25 март да мине като всеки друг обикновен ден.

Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев си спомня, но още не може да повярва на това, което му се случи

Обирите на популярни личности станаха ежедневие, а наскоро се разбра, че преди години Стойко Сакалиев също е станал жертва на крадци. Но се измъкнал тънко. Не е за вярване, но тогава го спасило това, че е футболист на ЦСКА.

Стойко си спомня, че крадци нахлули в дома му, докато той бил на тренировка. Но за негова радост, след като разбрали, че са нахълтали в дома на играча на ЦСКА, задигнали само един плейстейшън. А на леглото оставили специално посвещение с текст: „Само ЦСКА“.

Футболната легенда със сигурност има и други скъпоценности в дома си, но извършителите се оказали върли почитатели на червения отбор и го помилвали само с кражбата на плейстейшъна.

Играта пък е любимият предмет на футболиста, който от известно време прекарва всяка свободна минута пред телевизора с джойстик в ръка. И твърди, че се чувства прекрасно.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар