Честито: Актьорът Стефан Щерев във връзка с красивата Яна Грудева! (виж тук)

Честито: Актьорът Стефан Щерев във връзка с красивата Яна Грудева! (виж тук)
Гласувайте за статията

Красивата Яна Грудева и актьорът Стефан Щерев са новата светска двойка!

Манекенката Яна Грудева има нова любов. Това е актьорът Стефан Щерев, твърди вестник „България Днес“. И новината май ще се окаже абсолютно вярна.

Яна Грудева

Стефан Щерев и Яна Грудева са влюбени, страхотна двойка са

Двамата са заедно от скоро, а най-добрата приятелка на Яна – Диляна Попова, е поставила любовни сърчица под тяхна обща снимка. Ирина Тенчева пък пише ентусиазирано – „Събрахте се, по-мъдри и по-красиви от всякога“.

Двамата не бяха открити за коментар, но според близки манекенката и актьорът са се завърнали от пътуване във Виена, а връзката им е сериозна.

Стефан имаше дългогодишна връзка с актрисата Ирмена Чичикова, която вече е приключила. Двамата дори живееха заедно, но са се разделили, без да оповестят раздялата.

Яна от своя страна никога не е показвала мъжете в живота си. Преди години се забърка в интрига с покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев. Говори се, че Яна е била жената до него в последните дни преди убийството му.

„Не просто не е вярно. Абсурдно е. Аз съм била на 16 години някъде, когато Георги Илиев е убит. Никога не съм го виждала“, отсече Яна Грудева.

Днес обаче тя едва ли ще отрече любовта си със Стефан Грудев, а и не виждаме причина да го прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар