Джена бойкотира чевермето на празниците!(Феновете я попиляха в мрежата)

0

Джена бойкотира чевермето на Великден и Гергьовден

Поп фолк дивата Джена се обяви против традицията да слагаме агнешки мръвки на трапезата за празниците. Навръх Великден тя постна доста интересен коментар в социалната мрежа Инстаграм.

Певицата сподели снимка на малко агънце, като призова феновете си да не убиват невинните животни.

„Не колете и не убивайте, е казал нашият създател”, пише Джена в социалните мрежи.

Джена е против чевермето

Гласовитката от Разград намира за възмутителни отговори на свои почитатели, които твърдят, че животните са създадени именно за това.

„Нека да празнуваме, без да убиваме и без да късаме цветя и дръвчета“, пожелава обаче чалгаджийката.

Нейни фенове побързаха да я оборят, като й предложиха друго тълкувание на Библията.

„Точно за нашия създател правим „жертвоприношение. „Същността на жертвата е да даваме на Господ това, което Той изисква от нас — да отделяме от нашето време, от нашите земни притежания и от нашата енергия, за да придвижваме Неговото дело напред.

Иисус Христос е представян като Божи агнец и агнето се свързва с неговата смърт, защото е жертвано в деня на Възкресението, той е невинен и безгрешен и очиства греховете на света.”, обясняват нейни почитатели, пише „България днес”.

Джена
Джена е против убийствата на животни

Джена влиза в пряк спор с тях и се опитва да обясни, че многобройните лекарства и хормони, с които третират животните също влияят върху здравето.

„Прочетете само колко антибиотици се дават на кравите докато ги доят и цялата гной, която те образуват ние пием в киселото и прясното мляко.

Именно, че има google и вместо да спорим, ние като интелигентни българи, трябва да си даваме съвети за оцеляването си като нация, защото нищо био и чисто не се продава вече по магазините ни.”, аргументира се още певицата.

Други побързаха да я нахокат, че проповядва вегетарианство, а в същото време собственият й съпруг яде месо. Те й припомниха, че в съвместно интервю Наско Стоев-Малкия Канар е признал, че яде месо.

„Моят съпруг, както всеки човек сам избира как да се храни и да, отказа се от чевермето. Важно е да спрем да ядем животните. Относно себе си, държа да заявя, че не консумирам месо от години”, парира певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.