Искра Фидосова зарадва сина си! (Подаръкът й е повече от царски-виж тук)

Искра Фидосова зарадва сина си! (Подаръкът й е повече от царски-виж тук)
Гласувайте за статията

Искра Фидосова зарадва сина си Франсоа

Бившата първа дама на Герб Искра Фидосова ощастливи наследника си. Подари на сина си, който върви по стъпките на майка си в правните науки, луксозен апартамент.

Искра Фидосова

Искра Фидосова ощастливи сина си

Той се намира в тузарският квартал „Южен парк” в луксозна кооперация.

Искра Фидосова окончателно загърби София и дори променила софийската си регистрация, коментират близки до юристката, пише „България Днес”.

Затова остави красивото жилище на сина си и бъдещата му съпруга Лиза Стойкова. Само след няколко месеца двамата влюбени ще си кажат заветното „да”. Двамата се сгодиха през февруари, асе познават още от гимназията.

Фидосова напълно одобрявала бъдещата си снаха, а с майка й-Алиета са първи приятелки.

Предоставянето на апартамента в луксозният квартал до басейна „Славия” е своеобразен подарък за предстоящата сватба на двамата млади. В лъскавото жилище ес очаква бъдещите младоженци да свият семейното си гнездо.

А Искра Фидосова и съпругът й Томислав са се оттеглили на спокойствие в родния й град Монтана. Освен че работи в Монтана като нотариус, Фидосова върти и няколко заведения на фамилията.

Те притежават прочут ресторант насред езерото на града и пицария с ултрамодерен детски кът. Мениджър на ресторанта е мъжа й, който не пропуска да покани поредната сръбска турбозвезда на фолка, за да весели гостите в заведението им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар