Корнелия Нинова към колегата Добрев: Целуни ме! (вижте с очите си)

Корнелия Нинова към колегата Добрев: Целуни ме! (вижте с очите си)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова с нестандартен подарък за Кирил Добрев!

Нестандартен подарък получи Кирил Добрев за 47-ия си рожден ден на 18 април, пише „Ретро“. Зам.-шефът на БСП бе изненадан от колегите си с шеговит колаж на партийна тематика.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова иска целувка от колегата си

На армагана, изработен под формата на огромна рамка за снимка, е поставен ликът на соцлидерката Корнелия Нинова.

А до главата й в балонче като от комикс се вижда надпис с любовното „Целуни ме!“, изписано на английски език.

Дали самата Нинова се е включила и изобщо знае за майтапчийския подарък, остава загадка. Но Добрев реагирал на него повече от положително и изпаднал в духовит смях.

Най-трогнат останал от втория надпис на рамката – „Големият бос“, който приел като комплимент от колегите си, които очевидно го смятат за голям фактор в партията.

През целия празничен за политика ден в кабинета му в централата на столетницата прииждали подаръци, балони и цветя, а почерпката била щедра, но тайна.

Добрев избягвал да празнува шумно 18 април, тъй като на 17 април 1999 г. почина неговият баща Николай Добрев. Вече 19-а година той отлагал тържествата, за да почете паметта на татко си, който си отиде в навечерието на 26-ия му рожден ден.

Легендарният социалист и бивш вътрешен министър Николай Добрев почина от коварната диагноза рак, за която научил, когато болестта вече била необратима. В последните му минути на този свят синът му Кирил бил неотлъчно до него, давайки му кураж, че ще премине и през това изпитание.

„Татко угасна пред очите ми. Дали си Стив Джобс, или Николай Добрев. Пред тази болест нямаш избор. Това е като челен удар“, казва Добрев-младши. На всеки рожден ден от 1999-а до сега Кирил си спомнял техния последен разговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар