Бербатов потресен: Славена Вътова си измислила аферата с него! (скандални разкрития)

Бербатов потресен: Славена Вътова си измислила аферата с него! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Славена Вътова си измислила аферата с Димитър Бербатов!

Носителката на приза Мис България 2006 Славена Вътова сама пускала слуховете за мнимата си афера с футболиста Димитър Бербатов.

Славена Вътова

Славена Вътова си правила пиар с Бербатов и карала мъжа си да ревнува

Връзка между тях няма, но новоизлюпената водеща имала интерес да подклажда твърденията, за да дразни мъжа си. Бракът на Вътова и бизнесмена Юлиан Цолов е пред разпад.

Напоследък брокерът срещал финансови затруднения след поредица от неуспешни инвестиции, което се отразило и на отношенията им.

Красавицата не се чувствала достатъчно обаятелна в очите му, нито се радвала на вниманието му и се опасявала, че може да го загуби. Ето защо прибягнала до евтини трикове, целейки да провокира ревност у него, пише вестник „Галерия“.

Докато той не започне отново да задоволява капризите й, чаровницата смятала непрестанно да се замесва в интриги. Самата тя ставала все по-фриволна в поведението си в Инстаграм. В момента стратегията й включва провокативни пози, разголени прелести и палави физиономии.

Всичко това отново с цел да предизвика реакция у съпруга си. Моделката винаги имала комплекс, че не е реализирана професионално, което допълнително подклаждало раздора във връзката й.

Цолов е непрекъснато ангажиран с проектите си, а тя скучае и се чувства зависима от благоразположението му.

Благодарение на изявите в родния тв ефир, все пак успяла да повиши самочувствието си. Това е работа, за която мечтае отдавна след провалените си опити в други медии.

Тактиката й спрямо Цолов обаче надали ще даде плодове, а напротив – по-вероятно е той да й посочи вратата на семейното им жилище във ВИП комплекса до „Интерпред“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бербатов потресен: Славена Вътова си измислила аферата с него! (скандални разкрития)”

  1. Оооф

    май 01. 2019

    Ясно,мангите свършилиии!

Добавете коментар