Бомба: Християна Лоизу и репортерът Боби Борисов се награбиха страстно в Париж! (СНИМКИ)

Бомба: Християна Лоизу и репортерът Боби Борисов се награбиха страстно в Париж! (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Християна Лоизу лудо влюбена в репортера Боби Борисов!

Откакто спечели „Х Фактор” през 2015-та чаровната брюнетка Християна Лоизу е на гребена на вълната не само в професионален, но и в личен аспект. Особено на настоящия Великден.

Християна Лоизу

Християна Лоизу хлътна по Боби Борисов

Новата й любов е репортерчето Боби Борисов, представящ се като Боби Star Reporters я изненада много приятно с няколко дни в града на любовта Париж.

Там двойката се наслаждава не само на любовта си, но и на невероятните забележителности, най-вече на Айфеловата кула, пише show.blitz.

Въпреки че скоро Париж изживя голяма драма със срутването на кулата на Нотр Дам, изглежда духът на любовта е несломим. Поне съдейки от емоцията на фотоса на Християна и Боби. А също и от начина, по който я представят: „Весели празници от нас. Обичайте се!“.

„Човек трябва да рискува и да не позволява на друг човек да решава съдбата му. Учим се от грешките си и затова не трябва да оставаме в миналото, а да продължаваме напред”, сподели звездата от „Х Фактор” неотдавна за музикалните си устреми.

Но е повече от ясно, че думите й са насочени и към личния й свят. В края на миналата година талантливата кипърка и чаровникът афишираха връзката си, а към днешна дата изглеждат по-влюбени отвсякога.

Именно Боби е човекът, който кара Християна буквално да сияе от щастие! „Реално се познаваме от доста време покрай работата ни. Той е журналист, водещ, беше ми взел няколко интервюта. Покрай събития се бяхме срещали.

Но се видяхме и в Кипър, колкото и странно да звучи. Там се видяхме миналото лято и… изведнъж любовта пламна”, откровена е още за личния си свят талантливата певица.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар