Слави удари под кръста Годжи заради жена му

Слави удари под кръста Годжи заради жена му
2 (40%) 1 vote

Георги Милчев – Годжи кръсти малката си дъщеричка навръх Цветница.

Всички очакваха именно Дългия да е кръстник на Цвета, която е на година и половина, но по информация на „Галерия“ тв водещият категорично отказал. Слави дори не уважил семейния празник. Мястото му бе заето от хирурга Георги Езекиев – семеен приятел на Годжи.

Годжи и Слави

Слави разочарова Годжи

Слави отказал на басиста заради търканията, които има с приятелката му Надежда Дончева. Двамата постоянно имали пререкания и Дългия никак не харесвал как младата Надя влияе на Годжи.

„Все бърза да се прибере от репетиции, претупва си работата, разсеян е… Жена му му е стъпила на врата и го води на каишка“, често коментирал Слави пред колегите си.

Хубавото Наде хич не му цепело басма. Дончева говорела с него пренебрежително и с надменен тон, което буквално побърквало Трифонов.

Хората от екипа коментираха, че въпреки че е много зает, Слави все пак можеше да се вясне на празника. Сред поканените бяха почти всички музиканти от „Ку-ку Бенд“, пише Intrigi.bg.

Слави Трифонов и Георги Милчев не за първи път имат сплетни помежду си. Говори се, че двамата имат конфликт и по отношение на Цветелина Грахич.

След като певицата напусна „Шоуто на Слави“, Дългия изисквал от всичките си колеги да прекратят всякакъв контакт с нея, но Годжи продължил да се вижда с Цвети и даже да ходи по участия с нея. Трифонов приел това като предателство, вещаят слуховете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар