Веселин Плачков крие разстройство

Веселин Плачков крие разстройство
Гласувайте за статията

Актьорът Веселин Плачков има сериозни хранителни проблеми, но предпочита да не говори за тях, тъй като явно му е неудобно!

Веселин Плачков крие хранително разстройство, видяха зрителите на „Смени жената”. Дамата, която смени Мариана Попова в дома на артистичната двойка, бе изумена, че актьорът нито закусва, нито обядва, нито вечеря. Дъщерята на Попова потвърди страховете й като разказа, че най-известният екранен Левски си ляга гладен, когато е уморен. Явно хранителното разстройство не е тайна и за семейството на Плачков, понеже камерата показа и майка му, която живее в Плевен.

Веселин Плачков и Мариана Попова

Веселин Плачков крие хранително разстройство, Мариана Попова също мълчи по темата

Докато тя хапваше сладко-сладко супа и второ в ресторант в града, любимият на Мариана Попова предпочете да потича в парка и едва след това седна на масата. Майка му през цялото време го убеждаваше да обръща по-голямо внимание на храненето си, но очевидно то е болна тема на Плачков.

Той не искаше да говори за липсата на апетит въобще и омаловажаваше проблема. На финала на предаването темата бе подмината и от Мариана Попова, въпреки че фигурираше в правилата, които остави в наследство нейната заместничка в къщата и по правилата на „Смени жената“ двамата трябваше да я обсъдят на всеослушание.

Източник: HotNews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар