Емо Чолаков щастлив на новата си работа, даже не се сеща за телевизията!

Емо Чолаков щастлив на новата си работа, даже не се сеща за телевизията!
Гласувайте за статията

Емо Чолаков си намери много добра работа, която му носи много повече дивиденти от тази в bTV!

Емблематичният синоптик Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради ниското си възнаграждение, научи HotArena.

Емо Чолаков

Емо Чолаков с 5 бона заплата на новата работа

Той се е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика и да ги надгражда.

Емо започва работа на летище „София“ и ще е част от държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване.

Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, писа „Галерия“.

Същевременно работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лева заплата. Освен това всички работници на летището получават и допълнителни привилегии като безплатни самолетни билети, карти за градския транспорт, ваучери за храна и задължителни бонуси за Коледа и Великден.

Емил Чолаков бързо станал любимец на новите си колеги. Те го харесвали още от изявите му по телевизията и когато разбрали, че ще идва при тях, се въодушевили, тъй като синоптикът от Гоце Делчев има голямо чувство за хумор и с него винаги е весело.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар