Помните ли вратаря от близкото минало Димитър Иванков? Нещо невероятно се случва с дъщеря му!

Помните ли вратаря от близкото минало Димитър Иванков? Нещо невероятно се случва с дъщеря му!
Гласувайте за статията

Димитър Иванков се пръска от радост и гордост заради своето дете! Някогашният национал има повод да черпи, защото щерка му може да стане световна звезда!

Една от близначките на футболната легенда на „Левски“ Димитър Иванков – Стелла, е напът да покори модните подиуми в меката на модата Италия, узна HotArena.

Димитър Иванков дъщеря

Дъщерята на Димитър Иванков е модел

19-годишната красавица подписа договор с водещата агенция в Милано Fashion Model Management през януари и вече може да се похвали и с първата си фотосесия, направена в тандем с известния италиански фотограф Марко Фалцета, както и със сериозни ангажименти.

Красивата дъщеря на бившия вратар е снимала за Емилио Пучи и водещите онлан магазини luisviaroma и baseblu. Агенцията, за която Стелла работи в Милано, й предвижда бляскаво бъдеще. Модният подиум обаче никога не е бил самоцел за 19-годишното момиче, писа „Галерия“.

Като малка дори била мъжкарана – играела с топки и колички, имала по-момчешка походка. Затова когато били на 12 годинки, майка й Десислава изпраща нея и сестра й Анжела на курс за модели. Искала да ги направи по-фини и грациозни.

Стелла се явила на конкурса „Малка Мис София“ и го спечелила. Започнала да приема различни ангажименти, а основен двигател на модните й изяви бил един от първите супермодели на България – Ирина Папазова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар