Мария Илиева и Тита не могат да си разделят Папи Ханс!

Мария Илиева и Тита не могат да си разделят Папи Ханс!
4.5 (90%) 2 votes

Папи Ханс се оказа плейбоят на тазгодишното „Като две капки вода“!

И този сезон на „Като две капки вода“ не минава без любовни искри зад кулисите, узна HotArena. Сега за вниманието на един мъж се състезават две от колежките му на сцената – Тита и Мария Илиева. Става дума за Константин Трендафилов – Папи Ханс.

Папи Ханс, Тита, Мария Илиева

Папи Ханс се оказа между Тита и Мария Илиева

Според хора от кухнята на шоуто певицата Тита има гореща връзка с Трендафилов, заради когото прекратила отношенията си с бившия си приятел. Авантюрата на Папи с Тита била публична тайна за екипа на „Капките“, но свободолюбивият Папи не възприемал отношенията им сериозно, а гледал на тях като на забавление.

Той все още не бил безразличен към испанката, на която посвети последната си песен. Тита обаче била влюбена в Папи и неглижирането й от негова страна не й давало мира. Масло в огъня допълнително налели публикациите в медиите, че Папи има вземане-даване с Мария Илиева, която е известна с афинитета си към младите мъже, писа „Ретро“.

Според хора от шоуто Мария и Папи са си станали много близки и дори разхождали заедно сина на певицата – Александър. Това докарало до луда ревност 19-годишната Тита, която обаче не посмяла да държи сметка на поета.

Страстите зад кулисите се нажежавали и в „Като две капки вода“ вече били сериозно притеснени да не се стигне до женски бой и публична излагация.

Самият Папи не крие, че си пада по доста по-възрастната Илиева. „Тя е изключително интелигентна, много готина и интересна жена, с която винаги има какво да си кажеш“, казва той. И добавя: „Аз съм от хората, които обичат да се шегуват. 90% от нещата, които казвам, не са на сериозно, но Мария успя бързо да улови моя хумор“, добавя Константин Трендафилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар