Илиана Раева на седмото небе: Поредна моя мечта се сбъдна!

Илиана Раева на седмото небе: Поредна моя мечта се сбъдна!
1 (20%) 1 vote

Президентът на БФХГ Илиана Раева се радва от успехите ни в художествената гимнастика както на спортно, така и на административно ниво!

Една поредна моя мечта се сбъдна! БФХГ организира държавно първенство по художествена гимнастика на най-високо професионално ниво!

Илиана Раева

Илиана Раева сбъдна още една своя мечта

Днес завършва едно изключително държавно първенство във всяко отношение- Държавно първенство категория Елит за жени, девойки старша възраст и девойки младша възраст!

Три фантастични шампионки в трите възрастови групи, жени, девойки старша и девойки младша – Boryana Kaleyn (Левски Триадица) носителка и на “приз Мария Гигова”, Стиляна Николова (Етър Елит)и Елвира Краснобаева ( Грация Варна)

Отлична организация на състезанието! Браво на главния съдия Rossina Atanasova! Адмирации за визията на залата, която беше на най-високо професионално ниво и създадените условия за състезатели, треньори и съдии! Поздравления за Gergana Iordanova, Моника Панайотоваклуб “София Спорт 2017”, който беше домакин на състезанието с президент Kristina Shikerova! БФХГ осигури и трите дни излъчване на живо за нашите многобройни фенове от цялата страна и целия свят. Отлична работа и качество на световно ниво на момчетата от STREAMER.BG! Благодарности за невероятните коментаторки на живо три дни Вили Асенова (Нова тв) и Станислава Кръстева ( Гонг.бг)! Браво, момичета! Отзивите за компетентните ви и сърцати коментари от наши фенове по света са многобройни! Отличното озвучава на на DjDimmy Dimitar Georgiev
И не на последно място поздравления на двете ни очарователни водещи Александра Сърчаджиева и Йоана Ангелова!

Няма как да пропусна и традиционно отдадеността на фотографката ни Anna Nedkova и на нашите винаги на пост Yuliana Kesarova и Stoil Milanov Tony!
Искам да поздравя всички клубове, участвали в състезанието за видния труд, който е положен в работата и за израстването във всяко отношение на елитните ни гимнастички. Браво, колежки! Горда и щастлива съм с огромния ви труд!
Искам да поздравя и съдиите! Аз винаги съм недоволна от съдийството, но на това състезание мога само да ви кажа, че работихте много и отговорно! Браво!
Вярвам, че подарихме на нашите верни фенове едно незабравимо държавно първенство Елит с истинска силна и красива спортна битка, с много добре подготвени състезателки в националните отбори и в клубовете в страната ни и с прекрасни и достойни медалистки във всички възрасти!
За мен беше истинско удоволствие!❤️“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар