Емилия за любовта с Жорж Башур: Направи ме по-добра и щастлива! (+голямо разкритие на певицата)

Емилия за любовта с Жорж Башур: Направи ме по-добра и щастлива! (+голямо разкритие на певицата)
Гласувайте за статията

Емилия е луда по втория си съпруг и го показва с всеки следващ ден!

Поп-фолк изпълнителката Емилия и новият и мъж са безумно влюбени. Те се венчаха през последното лято и оттогава са неразделни, като постоянно твърдят колко са щастливи заедно.

Емилия и Башур

Емилия и Жорж Башур са луди един по друг

„За мен е важно една жена да получава подаръци от мъжа, който иска. Много пъти жените получават подаръци не от хората, които искат. Аз имам възможност да получавам подаръци от човека, когото обичам с цялото си сърце. Тогава щастието е някак пълно“. Това заяви в ефира на „На кафе” Емилия.

„Преди съм се чудела как някои жени се чувстват толкова спокойни и сигурни. Моята любов ме направи много по-добра и щастлива. Не съм обичала така и никой не ме е обичал по този начин”, заяви тя.

Изпълнителката на “Само тебе искам” разкри, че преди време е организирала цигулари, които са направили серенада на Жорж Башур. Те са изсвирили любовната песен “Je T aime” (Обичам те) на Лара Фабиан.

„Важно е човекът отсреща да знае, че някой мисли непрестанно за него. Пътуванията при нас винаги са предварително планирани. И двамата обичаме да си имаме план за всичко”, сподели певицата.

Жорж и Еми доказаха любовта си, след като останаха заедно и след трагедията със сина на Башур, който загина при катастрофа преди година.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар