Деян Неделчев: Обидно ми е и затова Икебаната остава в миналото!

Деян Неделчев: Обидно ми е и затова Икебаната остава в миналото!
Гласувайте за статията

Деян Неделчев – Икебаната смята да гради нов имидж зад граница!

Деян Неделчев, прочул се като Икебаната, е на път да емигрира в Япония, научи HotArena. Това негово решение е свързано с разочарование от българските музикални фенове.

Икебаната

Икебаната бяга в Япония

„В Япония много харесват моите песни. Оценяват ги. Хората са сърдечни. За разлика от тук, където се продава само комерсиалното. В Япония имам възможност да правя качествени неща“, споделя певецът.

Той обмисля образът на Икебаната да остане в миналото. Иска да бъде известен и с нещо друго.

„Създадох този образ съзнателно, защото обществото ни е такова. Предизвиках истински фурор. Само че аз съм разностранен изпълнител и сега съм се насочил към нови проекти. Няма как да не ми е обидно, че ме свързват и представят само с Икебаната, при положение, че имам над 20-годишна кариера и съм носител на „Златен Орфей“. Постепенно се примирих, че само скандалното интересува хората“, споделя изпълнителят, цитиран от „България Днес“.

Деян Неделчев набра голяма популярност в началото на новия век, но след един-единствен хит хората започнаха да забравят за него. Преди 6 години напомни за себе си в „Къртицата“ и после пак изчезна от общественото полезрение.

Той твърди, че се има за сериозен изпълнител и затова му е обидно да бъде познат само като Икебаната. Дали в Япония ще има повече успехи, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар