Ели Гигова не може да намери мъж за семейство, още въздиша по Петко!

Ели Гигова не може да намери мъж за семейство, още въздиша по Петко!
Гласувайте за статията

Ели Гигова все още има чувства към Петко Димитров, макар да изминаха много години от тяхната раздяла. Бившата телевизионна водеща продължава да изпитва трудности в срещането на мъж, с когото да създаде семейство!

Ели Гигова продължава да преживява раздялата с бизнесмена Петко Димитров. Въпреки че двамата се разделиха преди вече повече от 7 години, красавицата явно още не може да открие достатъчно стабилен мъж в живота си, с който да създаде семейство.

Ели Гигова и Петко

Ели Гигова още мисли за Петко

Щерката на Николай Гигов, по която със сигурност въздишат не един или двама родни баровци, има високи изисквания към бъдещата си половинка.

Близки до Ели Гигова издават, че когато срещне нов човек в живота си, тя често и може би неволно прави сравнение с онова, което представлява като качества бившият й любим Петко Димитров, който днес е щастливо женен за изкусителната танцьорка Яна Димитрова.

Любопитна подробност е, че окото на Ели Гигова поне до момента хващали все младежи, сходни по визия на Петко Димитров. Факт е също така, че тя бе единствената бивша половинка на бизнесмена, която не присъства на пищната му сватба с Яна. В крайна сметка, сигурни сме, че красавицата много скоро ще се похвали с нова и още по-силна любов в живота си.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар