Тони Димитрова и една поредна тежка раздяла

0

Тони Димитрова и една поредна тежка раздяла, която съдбата отново наскоро й сервира. Тони освен самороден талант е и доста силен характер. Тя често се налага сама да се бори с трудностите.

Но последните 2 години певица преживява много загуби и болки в личен план. Преди време майката на Тони се разболя и колкото и да се бориха, накрая майката на певицата загуби битката с тежко заболяване. Скоро след това и баща й задълбочи здравословното си състояние и Тони пое грижите за него.

Последва личната драма на изпълнителката с дрезгав глас от морето, след като тя и половинката й Иван Ченов. Слуховете за раздялата им бяха различни и така и не бяха потвърдени, но изпълнителката на „Ах, морето” лаконично призна, че са разделени. А освен в личен план, отношенията им и в музикалните им дуети са приключили, разбира се, без да остават с лоши настроения един към друг, както многократно коментира из медии и социални мрежи самата Тони.

 

 

 

 

 

 

 

 

След тези не леки моменти последното неприятно лично преживяване на певицата беше, когато преди дни загуби поредно любимо същество – своето куче Сара. Самата певица отново изля болката си в постове сред социалните мрежи.

От осем години Тони се грижи за Сара, а сега загубата й се усеща силно, защото Тони е сама, дори порасналата й дъщеря е далеч, сега учи в София.

Желаем на Тони Димитрова кураж и нови вдъхновяващи мигове за музика и усмивки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.