Вижте кой отказа Джорд Клуни от моторите

Вижте кой отказа Джорд Клуни от моторите
Гласувайте за статията

Вижте кой отказа Джорд Клуни от моторите. Той често е показвал интерес към моторите, скоростите и подобни моментни залитания към екстремното.

Но като много други влюбени хора, той също се промени с времето и най-вече чрез половинката си Амал. Тя е различна, силна, интелигентна, защитник на човешки права, адвокат, самостоятелна и независима, преди да бъде съпруга на Клуни.

От скоро те са и родители, което допълнително променя характерите им. И ето защо на представяне на последния си проект (Catch-22),  Клуни признава, че не може да участва в сцени с мотор или друго превозно средство на 2 колела. И както коментират и от изданието Ева, очевидно и половинката му има вина за решението му.

Поради няколко претърпени инцидента, Клуни вече получава официално предупреждение от жена си, че нещата са твърде опасни и тя не иска той да се занимава с мотори. Той уважава решението й затова и в живота и на снимачната площадка няма да прави каскади или опасни карания с мотор. И с риск да разочарова феновете си звездата признава, че и в новата си кино лента ще остане верен на решението си, може би ако е нужно ще се ползва дублиращ актьор, коментираме ние.

Хората наистина се променят, особено ако имат стабилна и отговорна личност в живота си, ето затова разбира мнението на Клуни да успокои Амал, вместо да поддържа старите си хобита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар