Миле Китич бръкна в раната на Преслава: Галена е №1 в България!

Миле Китич бръкна в раната на Преслава: Галена е №1 в България!
Гласувайте за статията

Миле Китич е много доволен от проекта си с Галена!

Над 3 милиона гледания има в Youtube дуетът на Галена и Миле Китич „Добре ли си”, само дни след премиерата си. Това безспорно превръща песента в балкански хит, а за Галена е ударно начало на 2019 година, след като през януари срази конкуренцията с парчето „Сърце”. Суперлативите към пайнерката не стихват заради избора на песни, клиповете към тях и най-вече оригиналното й присъствие в тях.

Галена и Миле Китич

Миле Китич похвали Галена след дуета

Самата тя, очевидно трогната от възторжените отзиви, се реши да отправи специални благодарности и да сподели историята на успешния си тандем с Миле Китич. Дни преди Великден, Галена разясни, че първоначално поканата към сръбската звезда е била да се включи като гост-изпълнител в „Добре ли си”. Щом чул песента, Миле Китич пожелал да е дует. Съпругата му Марта Савич също се присъединила към големия екип. Тя написала сръбския текст, който Миле пее.

Преобразяването на фолкфурията в старица, като каквото се появява в края на клипа „Добре ли си”, отнело близо пет часа. Самата Галена нямала никакви притеснения и с готовност загърбила всяка суета, за да изненада почитателите си и затвърди имиджа си на хамелеон.

„Беше ми мечта да се видя на 100 години и тя се сбъдна, благодарение на гримьорката Дани. А Виктория Сиракова запечата проекта в снимки и направи мейкинг на преобразяването ми от Мама Ураган в Баба Ураган, което отне близо 5 часа”, споделя Галена.

Тя благодари и на моделите Розмари, позната от последния сезон на „ВИП Брадър”, и Диана Якубовска. Двете красавици играят „другите жени” на лирическия герой на Миле Китич в клипа „Добре ли си”. И не на последно място в трогателното обръщение Галена благодари на почитателите си, които оценили „Добре ли си”, пише „Уикенд“.

Фолк фурията е горда, че Миле Китич пристигнал от Белград специално за премиерата на песента в София. С Галена представиха дуета си за първи път в столичен клуб, а съвместната им изява бе посрещната с бурни аплодисменти. Вероятно общите им участия тепърва предстоят.

В бранша вече завидяха на Галена заради слуховете, че през следващите месеци сигурно ще се изявява с Миле Китич в някои от най-популярните заведения в Сърбия. Самият той сподели в интервю за телевизия „Планета”:

„Отдавна исках да направя песен с някоя българска певица. Дълго мислех с коя и не можех да избера. Тогава Сашка, нашата организаторка, ми каза: „Ето, Галена има хубави песни, пее добре, направете дует с нея. Тя е най-добрата в България”. Много съм доволен от този избор, защото Галена е изключителна и като певица, и като човек. Благодарен съм, че тя ме покани да участвам в нейната песен. Тя е наистина №1”!“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар