Ума Търман на 49 заснета на едно от любимите й места

Ума Търман на 49 заснета на едно от любимите й места
Гласувайте за статията

Актрисата, която наскоро стана на 49 години много обича модата. Едно от местата, където често може да бъде засечена е на ревю на известна марка.

И наскоро след рождения си ден, Ума бе засечена на модно събитие на марката Прада (Prada Resort 2020). И както се цитира и в изданието „Ева“, обичайно Ума Търман посещава светски или модни мероприятия с дъщеря си Мая Търман – Хоук. Тя е първото дете на светлокосата актриса, освен нея Ума има и син от връзката си с Итън Хоук. Момчето, което е вече на 17 се казва Роан и именно той бе компания на майка си по време на модното дефиле. Определено момчето е наследило хубавите черти от родителите си, а майка му беше видимо горда от това, че присъства с порасналото си момче на любим за нея форум.

От 2005 – та година Ума и Итън са разведени. Поддържат добри отношения по межди си и с децата. Доста по-късно през 2012-та актрисата среща щастието и отново създава семейство с финансиста Арпад Бюсон. Той е от швейцарски произход, двамата имат момиченце – Луна Бюсон.

 

 

Ума е сред актрисите, които все така добре се поддържат и макар да наближава 50-те, тя изглежда впечатляващо с поддържана фигура и много модерна в избора на брандове, дрехи и аксесоари.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар