Майката на Димитър Бербатов се отказа от звездната си фамилия, но не и от подаръците от сина си!

Майката на Димитър Бербатов се отказа от звездната си фамилия, но не и от подаръците от сина си!
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов сътвори нещо страхотно за майка си, направи й голям подарък!

Димитър Бербатов зарадвал мама Маргарита с нов джип БМВ X6 за 150 000 лева. Репортер на „Уикенд” засече родителката на Бербо да шофира огромното возило из столицата. След няколко тeгела из булевардите медицинската сестра се отправи към столичния квартал „Хаджи Димитър“, видя репортерът ни.

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов ощастливи майка си с уникален подарък

От този квартал е „хубавата” Елена, половинката на футболиста, която е и майка на двете му дъщери. Не е ясно дали Маргарита е ходила на гости на сватовете или просто се разхождала из района.

Бербатов се е изръсил за возилото с поне 150 000 лева, потвърди проверката ни в официалния дилър на германската марка. Футболистът е известен със слабостта си към скъпите автомобили, с които глези семейството и любимите си хора.

Преди да се сдобие с новия високопроходим автомобил, майката на благоевградчанина шпореше из югозападния град с малка дамска кола. Маргарита обаче все по-често е забелязвана в София, а не в родния Благоевград, издадоха запознати. Откакто официално се разведе с Иван Бербатов, таткото на Митко и по-малкия му брат Асен, бившата хандбалистка редовно е в столицата.

След разтрогването на брака си майката на Димитър Бербатов се отказа от фамилията, която синът ѝ направи прочута в цял свят. Тя вече се представя с бащиното си име Асенова, но въпреки това всички я разпознават.

Футболната звезда не е щадил средства за „бавареца” и оборудвал Х6-та с всички екстри. Заради сложните си изисквания спортистът чакал почти 2 месеца за поръчката си, докато беемветата пристигнат от завода в САЩ, където се произвежда флагманът на марката.

В момента Маргарита се изявява като шеф на Център за стари хора в Благоевград. Според очевидци мед. сестрата няма сериозен мъж в живота си.

Не така стоят нещата с таткото на футболиста – Иван. Той живее заедно с любовницата си в София. Бербатов обаче му поставил условие да не ги среща в никакъв случай с изгората си.

По време на големия благотворителен мач, организиран от Бербо през 2017 г., на стадиона дойде само майка му. С татко си бившият нападател се среща тайно в столицата. Понякога дядото идва да види внучките си Деа и Елиа в къщата им в Бояна. Маргарита също често посещавала внучките, потвърдиха приятели на благоевградската фамилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар