Огромно щастие: Тончо Токмакчиев гушна внуците след дълга раздяла! (виж тук)

0

Тончо Токмакчиев безмерно щастлив по празниците!

Тончо Токмакчиев
Голямо щастие за Тончо Токмакчиев

Великден донесе страхотни емоции на актьора Тончо Токмакчиев. Заради празника от Барселона в София долетяха дъщерята на комика Таня, зетят холандец и малките им дечица.

4-членното интернационално семейство реши да посрещне празниците в България, за да могат бившия кукувец и жена му да се порадват на внучетата си.

По време на престоя си в България, 3-годишната Сесилия не се отделяше от майка си и баща си — придружаваше ги плътно навсякъде.

8-месечното й братче Лусиян пък беше поверено изцяло на грижите на дядо си Тончо и баба Нели, пише вестник „Уикенд”.

Затова, когато в края на миналата седмица папараците ни засякоха актьора и съпругата му на разходка из столицата, с тях беше само бебето, но не и по-голямата му сестричка.

Токмакчиев и половинката му, която е куклена актриса по професия, се редуваха да бутат детската количка с момченцето по бул. „Витошка”, недалеч от Южния парк.

Звездното семейство се отби по пътя през пункт за химическо чистене, където шоуменът остави дрехите си за почистване.

След това Тончо провери дали внукът му е добре завит и настанен в мобилното си креватче, и намести одеялцето му. През това време жена му плащаше сметката за химчистката.

Пристигнали в парка, Токмакчиев направиха няколко тигела по алеите, а после се настаниха в едно от тамошните заведения на открито.

Комикът паркира количката, така че слънцето да не пече в лицето на бебето–за да не се получат неприятни изгаряния.

56-годишният Тончо стана дядо за втори път на 5 юли миналото лято. И двете му внучета са родени в Барселона, където щерка му Таня получи висшето си образование.

Звездата на „Ку-ку”, „Каналето” и „Шоуто на Канала” неведнъж е гостувал на дъщеря си в столицата на Каталуния.

„Добре, че влязохме в Европейския съюз, та да мога да пътувам безпроблемно из Европа”, споделял е той пред приятелския си кръг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.