Неочаквано: Криско отказа брак на Цвети в ефир! (виж как я попари)

Неочаквано: Криско отказа брак на Цвети в ефир! (виж как я попари)
Гласувайте за статията

Криско отказа брак на Цвети!

Криско бе гост в предаването „CLOSE UP“ по телевизия The Voice. Продукцията проследи как минава един негов ден, но водещата не пропусна да му зададе и няколко по-лични въпроси, пише HotArena.

Криско

Криско не иска да се жени за Цвети

Кристиян Талев, както е истинското име на певеца, се бе постарал да покаже само онази част от ежедневието си, която е свързана с работа. Той показа как стартира сутринта му – става не по-късно от 8-9 часа, след което се запътва към офиса си.

Там на оперативка със съдружниците му от „Adamand” планират задачите за деня, след което започват тяхната реализация.

Изкоментираха и участието на Тита в „Като две капки вода“, като най-вече я разкритикуваха, че към средата на изпълненията си забравя, че е влязла в образ и се завръща към своето си пеене и глас.

В епизода Криско посети студиото на Димитър Ганчев – Майт, който обработва парчетата му, както и студиото на Евгени Димитров – Маестрото.

После изрусеният музикант заведе водещата Сантра на снимките на клипа на новата му песен „Незаменим“.

Дейностите на Криско в изданието бяха прекъсвани от блиц въпроси, повечето от които бяха свързани с личния му живот. Един от тях бе дали иска да се ожени, а отговорът му беше повече от категоричен – „Не!“, без да дава излишни обяснения.

Въпреки това явно си пролича, че Криско обича половинката си Цвети, тъй като я нарича „жена ми“ и заяви, че най-красивата дама е неговата.

На въпроса кого обича, той сподели, че изпитва любов към семейството, жена му и близките му приятели.

И че най-важното и смисленото за един човек е да създаде семейство, което отлично се вписва в най-актуалната новина около него, а именно – че очаква наследник от Цвети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар