Бомба: Огромен комплекс измъчва Рачков от години! (ето защо преиграва в „Капките“)

Бомба: Огромен комплекс измъчва Рачков от години! (ето защо преиграва в „Капките“)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков не може да се примири с това си несъвършенство!

Обувки с 10-сантиметрови токове носел актьора Димитър Рачков, за да прикрива дребния си ръст, достигащ едва 168 сантиметра, издават негови колеги.

Рачков

Димитър Рачков се комплексира от ниския си ръст, това му тежи от години

Водещият на „Като две капки вода” бил редовен клиент в ателието на приятеля си Петър Антов, изпълняващ от години и най-дребните му капризи.

За късмет на комика неговият ководещ в шоуто за имитации Васил Василев – Зуека, също бил дребен на ръст. Затова от сцената не се забелязвало колко е нисък, пише вестник „Уикенд“.

„Той има крак на осмокласник. Носи едва 40-и номер, ама претенциите му са за петима. Аз обаче съм му свикнал”, издава препатилият обущар. Последната поръчка на Рачков била направена преди няколко месеца.

Близки до водещия разкриват, че вероятно това е една от причините за непрекъснатите му опити да изпъква в шоуто и да засенчва Зуека. На последния никога не му е пукало от това колко висок го е направила природата, докато Рачков се терзаел.

Дори Мария Игнатова, с която имаше връзка години наред, изглеждаше по-висока от него, а това го побърквало. Зрителите обаче пет пари не дават за комплексите на комика. И жестоко са започнали да се изнервят от глупостите и крясъците му в ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар