Васил Найденов със сериозни проблеми със сърцето! (всичко за болестта му)

Васил Найденов със сериозни проблеми със сърцето! (всичко за болестта му)
Гласувайте за статията

Васил Найденов призна за проблеми със сърцето!

Васил Найденов признава, че напоследък бил извън форма и болежките се нижели една след друг в здравния му картон. Най-сериозни проблеми обаче му създавало сърцето. Години наред то било извън ритъм и се налагало Кеца да го поддържа със специални медикаменти.

Васил Найденов

Васил Найденов има проблеми със сърцето

След многократни посещения при най-добрите кардиолози в страната на естрадната легенда му било напълно забранено да се вълнува прекомерно, а специалистите били единодушни, че излишните нерви и стрес могат да бъдат фатални за него, пише Ретро.

Предвид избухливия си нрав, Найденов срещал трудности в изпълнението на препоръките им. Но в последно време почивката и възстановяването му станали приоритет. И за пръв път в дългогодишната му кариера се случвало да отлага дори анонсирани преди месеци концертни изяви.

Освен със сърцето Васко Кеца имал и проблеми с простатата, които обаче успявал за момента да владее. Най-неприятният за 68-годишния певец сезон била именно пролетта. От дете той страдал от редица алергии, които в топлото време се обостряли и допълнително усложнявали разклатеното му здраве.

Въпреки че целогодишно Найденов дисциплинирано се грижел да поддържа имунитета си висок, вирусите не го подминавали. Съвсем наскоро изпълнителят на „Казано честно, всичко ми е наред“ лепнал пролетен грип, който неглижирал няколко дни, докато не загубил гласа си.

Кеца едва отварял уста от болки в гърлото, а в същото време имал планирано клубно участие в Бургас, което в последния момент било отложено за по-късна дата.

За да възстанови бързо гласа си, Васил Найденов правел гаргара с лайка и морска сол и пиел много чайове с мед и лимон. Като опитен музикант той знаел прекрасно, че пиенето на сурови яйца също помагало много на гласните струни.

С бабините илачи успял да се позакрепи, но вече му дотягало да тича от доктор на доктор. Въпреки това естрадният ас не възнамерявал да се оттегля от сцената и не планирал да прави бенефис.

Хората от обкръжението му непрекъснато го навивали да организира голям концерт или в зала 1 на НДК, или в „Арена Армеец“, но той се дърпал.

Васил предпочитал да се изявява по пиано барове и ресторанти в София и страната, защото само така усещал истинската любов на публиката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар