Елена Йончева купонясва по тузарски заведения!Елена Йончева е честа клиентка

най-скъпите столични ресторанти, пише Ретро. Обвинената в пране на пари депутатка от БСП, която е и горда притежателка на дълъг списък от имоти за милиони, пръска пачки за тайни вечери. Докато гради имидж на обикновен човек от народа. [caption id="attachment_425268" align="alignright" width="300"]Елена Йончева Елена Йончева се среща често с Нона Йотова и Корнелия Нинова[/caption] Често край масата Елена споделя компанията на своята колежка по партийна линия – Нона Йотова. Двете дами са особено близки, откакто са част от 44-тото Народно събрание. И обичат да прекарват свободното си от партийни ангажименти време, потопени в лукса на елитните софийски ресторанти. Понякога към дамското им дуо се включват и мъжът на Йончева – архитект Пламен Тодоров. Както и депутатът от БСП Александър Симов заедно с неговата половинка Юлия.

Синът на Елена – 3-годишният Тео, обикновено не я придружава на подобни късни мероприятия. А кога майка му намира време за него, остава мистерия.

Изключения да го изведе вечер навън Елена правела, когато събирането било заради рожден ден на член от семейството или повод, свързан със самия малчуган. От снимките, запечатали банкетната култура на социалистката, се вижда, че централно място в гуляите й с компания винаги заема бутилката с бяло вино. Нощният живот не е никак чужд на водачката на евролистата на БСП. Докато все още се подвизаваше като журналистка и нямаше явни политически амбиции, Елена редовно посещаваше младежки купони и шумни партита. Макар отдавна навършила 50, преди няколко лета Йончева втрещи с появата си на гръмкия музикален фестивал „Спирит ъф Бургас“, на който я придружаваше мъжът й Пламен Тодоров. След като танцуваха и пяха с цяло гърло на метри от сцената, издигаща се насред плажния пясък, двамата шокираха местни и туристи, тръгвайки си без обувки от концерта. В малките часове на нощта Елена и Пламен се разхождаха по боси крака по нагорещения асфалт на бургаските улици.