Предизборно: Виж как спипаха депутата Кирил Добрев в мола!

Предизборно: Виж как спипаха депутата Кирил Добрев в мола!
Гласувайте за статията

Кирил Добрев се тъпче с боклуци от нерви покрай изборите!

Напрегнатото ежедневие в навечерието на евроизборите е отключило вълчи глад у Кирил Добрев, видяха фотографите на „Ретро“.

Кирил Добрев

Кирил Добрев се тъпче от нерви в мола

Вместо да хапва в компанията на семейството си, заместникът на Корнелия Нинова предпочита да се тъпче с готова и вредна храна от щандовете в мола.

Добрев бе засечен да влиза в един от най-големите търговски центрове в София. Но не за да направи тур по магазините, а да си избере нещо за хапване.

Сред разнообразието от известни вериги за пици и хамбургери политикът се спря пред не чак толкова популярен и оборотен щанд. Съблазнен най-вече от факта, че пред него липсваха километрични опашки. И нямаше да му се налага да търпи твърде дълго пристъргването на стомаха си.

Докато му дойде редът, социалистът запълваше времето с разговори и ровене в телефона си, които бяха придружени от самодоволна усмивка. Дори докато поръчваше, той не затвори на събеседника си от другата страна на слушалката. И продължи разпалено да се обяснява на висок тон.

Добрев не пожела да се смеси с простолюдието и да хапне върху пластмасова табла на масичките за хранене пред щанда, а поиска от персонала да му опаковат поръчката в торбичка за вкъщи.

След като я взе, бесепарят не продължи да се разхожда из претъпкания с хора търговски център, а се устреми към асансьорите – най-бързия път до подземния паркинг, където бе оставил автомобила си.

Суетният Добрев не се бе маскирал с шапка и задължителните за него слънчеви очила, за да остане незабелязан, а по време на престоя си в мола непрекъснато се оглеждаше дали някой в тълпата го разпознава.

Късметът му се усмихна, защото точно на асансьора непознат мъж го загледа и двамата размениха няколко думи.

Неконтролируемият апетит и съгрешаването с нездравословна храна съвсем не са единственият порок на Добрев.

Той е сред заклетите пушачи в левицата, но в последно време е взел мерки и е заменил традиционния тютюн с бездимни цигари.

Луксозните пури обаче продължавали да бъдат от удоволствията, от които не желаел да се отказва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар