Антон Хекимян взриви ефира: Женя се на 9 септември! (ето коя е булката)

Антон Хекимян взриви ефира: Женя се на 9 септември! (ето коя е булката)
Гласувайте за статията

Антон Хекимян разтърси ефира с признанието си!

Водещият на предаването „Тази сутрин” по Би Ти Ви Антон Хекимян толкова е разочарован от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 9.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа.

Антон Хекимян

Антон Хекимян вдига сватба с голямата си любов Ани

„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето.

Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9.09.2019 г. Така сме го решили и ще си изпълним обещанието.

Ще бъдем точно като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в „Сватбата на най-добрия ми приятел”. Хората сигурно ще ми се смеят, но аз съм доказал, че съм човек на импулсивните решения”, категоричен е Антон, цитира вестник „Уикенд“.

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, когато направил мил жест за своята приятелка, а тя не само, че не го оценила, но и го изоставила.

Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я омилостиви като закачил огромен транспарант с надпис „Ани, обичам те, върни се!” на строежа срещу нейния блок.

Първоначално девойката била шашната от гледката, а когато осъзнала, че посланието е за нея, много се ядосала.

Вместо да се зарадва на жеста, Ани грабнала телефона си и изпратила гневен есемес на Хекимян, в който написала „Върви на майната си, всичко свърши”.

Антон бил жестоко обиден, че дори този изключително мил знак на внимание не трогнал бившата му приятелка. Той се заклел, че повече никога няма да прави подобна глупост заради жена.

„Накарах колежка график от Би Ти Ви да оформи надписа, а след това ходих да ми го изкарат на транспарант. Да не ви разказвам как съм го окачвал върху фасадата на строежа.

Вместо да зарадвам бившата ми приятелка, тя ме обвини, че едва ли не я тормозя психически. Истината е, че до последно се борих за тази любов и много късно осъзнах колко е безсмислено цялото това упражнение”, разказва Хекимян.

След този трагико-комичен случай, той се затворил в себе си и дълго не допускал жена до сърцето си. Влюбването според Тони идвала само веднъж в живота на човек. Затова водещият не очаквал отново подобна изпепеляваща страст да зарази сърцето му.

Следващата му любов с неговата колежка Василева Гръбчева също претърпя пълно фиаско и красивата блондинка го изостави в мига, когато всички очакваха да чуят Марша на Менделсон. Нейни колежки издават, че тя още била много влюбена в него и страдала от разлъката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар