Дебора свали цели 20 килограма, нов човек е! (виж тук)

Дебора свали цели 20 килограма, нов човек е! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дебора успя да свали цели 20 килограма след раждането!

Фолк изпълнителката Дебора, която стана майка преди близо три месеца, успяла да свали 20 килограма от наедрялата си заради майчинството фигура.

Дебора

Дебора свали 20 килограма, но се цели в още десетина

Докато чакала първото си дете тя качила цели 30 килограма, затова й остава да махне още 10 килца, с които обаче среща големи трудности.

Бившата брадърка не кърми сина си, макар че искала. Получила забрана по медицински причини.

Припомняме, че по време на престоя си в къщата в Нови хан тя показа сериозно залитане към чашката. А след това се оплака и от паник атаки. След като напусна преждевременно риалити предаването, Дебора влезе за дълго в болница.

Пила лекарства цели пет месеца, но днес всички тези неприятности са зад гърба й. В момента тя не иска и да чуе за участие в подобен тип предавания, които според изкривяват истината. Заради бебето все още не ходи по участия, но обещава скоро нова песен.

В грижите за бебечето я отменят таткото, който не желае да се показва публично и бабите, но Дебора предпочита те много-много да не й се бъркат.

Да станеш майка е най-голямото щастие на света, отсича фолкаджийката. Която признава, че се е поучила от грешките в миналото и сега иска единствено да се отдаде на детето, на любимия мъж и на работата си.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар