Илиана Раева взриви: Невероятната Алмудена Сид се преклони пред златните ни момичета!

Илиана Раева взриви: Невероятната Алмудена Сид се преклони пред златните ни момичета!
2 (40%) 1 vote

Илиана Раева подпали мрежата!

Бившото златно момиче Илиана Раева взриви с този коментар. Президентът на българската федерация по художествена гимнастика е изключително горда от думите на Амулдена Сид за нашите златни момичета.

Ето какво сподели в мрежата Илиана Раева:

„АЛМУДЕНА СИД В ТУИТЪР: „БЪЛГАРСКИЯТ АНСАМБЪЛ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНОТО НАСЛЕДСТВО! ЖЕСТОКИ СА!“

Това написа в Туитър бившата гимнастичка на Испания, невероятната Алмудена Сид, очарована от уникалните композиции на “диаматите ни”!!!

Ансамбълът на България по художествена гимнастика се радва на изключително внимание и огромна любов в Испания, където нашите са любимки на публиката.

И на завършилата тези дни Световна Чалъндж купа в испанския град Гуадалахара, местните фенове не пропуснаха да засвидетелстват любовта си към българките, които биваха посрещани на килима с почти същите бурни аплодисменти, като представителките на домакините.

Илиана Раева

Илиана Раева е повече от горда

Нашите са наричани „Queens“ /“Кралиците“/ от почитателите на художествената гимнастика в Испания. Група испански почитателки пътуват по света с огромни букви QUEENS, с които на всяко състезание посрещат и изпращат изпълненията на “диамантите ни”.

Така ги нарече и Алмудена миналата година пред микрофона в студиото на испанската телевизия. “Излизат да играят Кралиците!”

Единствената грация в света, участвала на четири Олимпийски игри /Атланта`1996, Сидни`2000, Атина`2004 и Пекин`2008/, любимката на милиони почитатели на художествената гимнастика, която в момента е спортен коментатор се възхити от момичетата на Весела Димитрова и написа в туитър:

„Българският ансамбъл по художествена гимнастика трябва да бъде обявен за част от Световното наследство. Жестоки са!“, гордее се Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар