Бомба: Таткото на Тита й издействал общински пари за стипендия! (виж тук)

Бомба: Таткото на Тита й издействал общински пари за стипендия! (виж тук)
Гласувайте за статията

Тита получила общински пари за стипендия!

Популярната певица Тита е получавала финансова помощ от община Силистра, докато баща й е бил общински съветник там. Вестник „България Днес“ разполага с протокол от едно от събранията през 2013 година.

Тита

Бащата на Тита й отпуска общински пари през 2013-та година

Тогава е взето решение за отпускане на финансова помощ на Христина Христова, член на музикална формация „До-Ре-Ми“. За участие в престижен международен конкурс за млади таланти в Москва. Всички общински съветници са гласували „за“.

От малка Тита е била музикален талант и е получавала солидно рамо от баща си. Той от много години е общински съветник. Преди да поеме ръководството на НОИ, е бил заместник кмет по финансовите въпроси.

През март Пенчев бе арестуван, след като беше сочен за източване на държавния бюджет. Тита отказва всякакви коментари по темата, но не отрича, че е много разстроена от случващото се.

Към момента певицата се изявява в шоуто „Като две капки вода“ и не можем да отречем, че показва голям талант. За разлика от конкурентката си Гери-Никол миналата година, Христина се справя много по-добре с образите.

Тя получава редовни похвали от журито, както и високи оценки от зрителите. Христова не само пее, но и влиза перфектно в „кожите“ на звездите, които пресъздава. И е една от основните кандидати за победата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар