Нечувано: Митьо Пищова се плюе с плеймейтка в мрежата! (виж скандала)

Нечувано: Митьо Пищова се плюе с плеймейтка в мрежата! (виж скандала)
Гласувайте за статията

Митьо Пищова се счепка с Галина Атанасова!

Дива война се вихри между Митьо Пищова и плеймейтката Галина Атанасова. Битката взриви социалната мрежа, а краят й тепърва предстои. Ще видим кой ще надделее и чия ще бъде последната дума.

Митьо Пищова

Митьо Пищова и Галина в люта война в мрежата

Първа осветли враждата блондинката от Благоевград, която се прочу като най-голямата фенка на певеца Борис Дали.

„Жалка работа е господинът. Хиляди пъти ми праща покани за всякакви смешни и долнопробни конкурсчета, които аз категорично отказвам“, обяснява Галина, публикувайки чат с Пищова.

„Тази е плеймейтка, колкото аз съм президент на Румъния. Виж я само. Аз в моята агенция имам само красиви момичета. Тя ме заблуди с хубава снимка в профила, ама като влезеш да видиш другите и се уплашиш“, коментира Митьо пред вестник „България Днес“.

И допълва, че вече е добре със здравето и прави любов с две жени наведнъж, без да пие виагра, а бройките му са вече 3578.

Припомняме, че Пищова имаше сериозни проблеми със здравето и на няколко пъти лежа в болница. Болежките му са породени от разгулния начин на живот, който води вече години наред.

Първоначално той се изплаши сериозни и заяви, че спира с глупостите. Но щом малко се пооцефери отново го удари през просото. Всички сме наясно, че Митьо Пищова няма оправия, ще си я кара така докато може.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар