Скочиха срещу Венета Райкова след новия й роман „Завист“! (виж как я оплюха)

Скочиха срещу Венета Райкова след новия й роман „Завист“! (виж как я оплюха)
Гласувайте за статията

Венета Райкова отнесе доста обиди и попръжни заради новия си роман!

„Новият роман на Венета Райкова се бил разпродал за ЕДИН ДЕН! Представяте ли си колко сме ударили дъното на всички дъна.

Венета Райкова

Писателката Венета Райкова отново беше оплюта жестоко от интелектуалците

Аз мога да го кажа, защото съм вътре в локвата, заедно с останалите млади и недотам млади български автори, поети и писатели, забутани в кьошетата на книжарниците и чакащи насъщния като манна небесна!

Това е абсолютна трагедия. Вени Райкова пише за свирки и това се продава. Други създават смисъл“.

Така изригна в мрежата синът на покойния художник Кольо Карамфилов – Росен Карамфилов, който от доста време се изявява като писател. Той смята, че „Завист“ на Венета Райкова е насочен към тези, дето нямат талант, но успяват.

Музикантът Венци Мицов също скочи срещу книгата, която според него била подигравка с интелектуалното ниво на българина. Самата Райкова не се притеснява от подобни нападки, защото според нея й завиждат, пише вестник „България Днес“.

Всъщност точно това беше и причината тя да напише „Зевист“ – нападките, които я заляха след издаването на предишната й книга „Скандал“. Венета е убедена, че единственото важно за един автор е дали му се четат произведенията и дали романът става бестселър.

До момента поне книгите й се харчат като топъл хляб, без значение от нивото на образование и интелигентност на аудиторията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар