Щерката на Гала бори сериозен здравословен проблем! (още подробности)

Щерката на Гала бори сериозен здравословен проблем! (още подробности)
Гласувайте за статията

Щерката на Гала има сериозни проблеми със здравето!

Дъщерята на Гала – Мари Будева, се бори с тежки здравословни проблеми. Младото и красиво момиче страда от заболяване, което причинява намаляване на съединителната тъкан.

Гала

Щерката на Гала не може да приема много от полезните храни

По тази причина, Мари Будева има списък с куп забранени храни, които не може да консумира по никакъв повод, пише вестник „България днес”.

Тя не може да яде млечни храни, глутен, ориз. Дори зеленчуци и плодове като патладжани и ябълки са й забранени.

Заради диетата Мари доста е отслабнала, но в името на здравето е готова на всякакви саможертви. А родителката й Гала, доведеният баща Стефан Николов и всички от семейството правят и невъзможното, за да я подкрепят и да й помагат.

Иначе хубавата Мари живее пълноценно и на пълни обороти като всеки млад човек. Знаем, че от години тя е обвързана със сина на Джуджи – Константин и двамата дори живеят заедно от известно време.

Мари Будева се включва в множество благотворителни инициативи, направи свой интернет сайт, учи и се развива успешно. Най-големият кошмар на Гала беше да не би щерка й да реши да емигрира в чужбина, но за щастие Мари избра да си остане в родината.

Единственото, което трябва да се направи сега, е да успее да се възстанови от проблемите с храната, но и това ще се случи. Пожелаваме й го от сърце!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар