Потрес: Рачков и Папи Ханс в гореща гей сцена! (виж тук)

Потрес: Рачков и Папи Ханс в гореща гей сцена! (виж тук)
Гласувайте за статията

Рачков и Папи Ханс в гей сцена в „Като две капки вода“, шокираха публиката!

Гей сцена между Рачков и Папи Ханс се разигра на сцената на „Като две капки вода“ миналата вечер. Сценариститена шоуто вече се чудят какво да измислят, за да бъдат интересни на зрителите, но уви не го постигат.

Рачков

Рачков и Папи Ханс втрещиха зрителите

Напротив вместо да подготвят интересни образи за участниците, те залагат на изтъркани хомосексуални етюди. В случая хомо любовна история се разигра между Димитър Рачков и участника в Капките – Папи Ханс.

Навярно това беше намигване към слуховете, че младия изпълнител е гей.

Припомняме ви, че в негово изказване преди време той обяснява, че е имал взимане даване с мъже в миналото си, но заради интригите в затвореното общество се отдръпнал и вече си лягал само с жени.

В този ред на мисли мнозина смятат връзката му с певицата Дара за чиста проба пиар. Снощи щом Папи приключи превъплащението си в Енрике Иглесиас към него се приближиха водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека.

В закачливи коментари обаче изведнъж Митето започна да пусна палави ръце на певеца. „Ти гадже имаш ли си? – попита актьора, а певецът му отвърна с категорично не. „И аз!“, каза Рачков без да се замисли.

С това той потвърди категорично раздялата си с колежката му Мария Игнатова. Веднага след тези откровения Митко обаче се хвърли да целува Папи Ханс по устата.

Секунди след това пък го „обязди“. Певецът пък реши да продължи закачката като просна водещия насред сцената и симулираха интимни ласки.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар