Зорница Линдарева втрещи: Срамува се от връзката си с Гъмов?! (още подробности)

Зорница Линдарева втрещи: Срамува се от връзката си с Гъмов?! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева се срамува да признае, че е имала връзка със Станимир Гъмов!

Зорница Линдарева се чувствала неудобно от слуховете, че е гадже с актьора Станимир Гъмов. Според запознати това е самата истина, но брюнетката се опитва да го скрие от публичност, защото я е срам.

Гъмов

Зорница Линдарева крие, че е имала чувства към Станимир Гъмов

Двамата се сближиха след края на Биг брадър ол старс в края на 2018-а. „Не съм гадже с Гъмов. Омръзна ми да ме свързват с всеки. С него се познаваме и дотам“, отсече Линдарева.

Според нея хората гледали прекалено лично на сближаването им. Двамата се познават покрай финалното парти на „Биг Брадър“. Близки до тях обаче се кълнат, че между Зори и Станимир е имало джиджи биджи.

Припомняме, че Станимир и Зорница Линдарева са се появявали заедно на общи снимки, при това в любопитна близост. Повече от ясно е, че са купонясвали заедно, а това няма как да стане, ако не се харесват.

Станимир Гъмов отдавна е показал, че е човек, който умее да разделя хората и да изключва от обкръжението си тези, които не понася. Зорница пък винаги е предпочитала компанията на известни и заможни господа, така че срещите й с актьора са мко казано необясними.

Освен ако не става дума за по-особени и топли чувства, разбира се…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар